| |     Latinica | English  

Prirucnik za dijasporu Glasanje

БИРАЧКИ СПИСАК ЗА САД Пријавите се

 

Добродошли

Добродошли на сајт Амбасаде Републике Србије у Вашингтону.

После тешког периода, Србија је на путу ка Европској Унији. Она поново јача односе с САД, гради везе преко Атлантика и успоставља сарадњу са свим земљама које негују демократске вредности.

Опширније... 

 У ФОКУСУ  


Влада Републике Србије покренула је ову Интернет страницу у намери да не дозволи домаћој и иностраној јавности да се заборави недопустиво угрожавање људских права српског и другог неалбанског становништва на Косову и Метохији.
Посетите презентацију... 
 
 
Прелаз на нову web страницу
Све вести и информације можете наћи на новој web страници

www.washington.mfa.gov.rs

 NEWSLETTERВести
"Конференција српских лекара из дијаспоре 2011" ће се одржати у периоду од 22. до 24. септембра 2011. године у Београду, у Белом Двору под покровитељством Њихових Краљевских Височанстава Престлонаследника Александра и Принцезе Катарине, а у организацији Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и Лајфлајн Хуманитарне Организације из Чикага у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије, Министарством за дијаспору Републике Србије, Медицинским факултетом Универзитета у Београду, Српским лекарским друштвом и Светском здравственом организацијом.

сајт конференције
Још наслова...  

Културни догађаји
Амбасада Србије и Кенеди центар имају част да позову на концерт Драгане Југовић Дел Монако и Немање Богуновић на Миленијумској сцени 18. јануара 2011. године у 18, 00 часова.

Још догађаја...